Skip to content

Klein- en uitbouw

Boerkamp Bouw realiseert duurzame nieuw- en uitbouwprojecten waaronder woonkeukens, buitenverblijven en bouwwerken naast of aan uw woning of bedrijfspand.  Dat begint met het zorgvuldig analyseren van uw vraag, uitgangspunten en verwachtingen omtrent het toekomstige project. De ruime ervaring stelt ons in staat om samen met de opdrachtgever vroegtijdig over het project mee te denken. Onze klanten mogen rekenen op één aanspreekpunt tijdens het hele bouwtraject. Boerkamp Bouw staat garant voor alle facetten van uw project; van 3D tekening tot oplevering. Ook is het mogelijke om voor de complete installatietechniek een beroep op Boerkamp Bouw te doen.

Renovatie en verbouw

Eén van de kernactiviteiten van Boerkamp Bouw is renovatie en verbouw. Of het nu gaat om een nieuwe luxe tuinkamer of uitbreiding van een woon- of werkplek, Boerkamp Bouw draagt zorg voor een betrokken bouwbegeleiding voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. Na een oriënterend gesprek, waarin ideeën en suggesties worden geventileerd mag u erop rekenen dat uw wensen vertaald worden in een gedetailleerde offerte waarin de werkzaamheden per onderdeel worden beschreven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Het is tevens mogelijk de complete installatietechniek uit handen te geven aan Boerkamp Bouw.

Restauratie

Gebouwen met een historische waarde zijn bij Boerkamp Bouw een groot goed. Onze gespecialiseerde vaklieden hebben oog voor detail en gevoel voor het behoud van de oorspronkelijke elementen. Hun ruime ervaring met traditioneel (gebint)werk, metsel- en timmerwerk zorgt er voor dat uw schuur, boerderij of ander pand terug wordt gebracht in de oorspronkelijke staat.

Overkappingen

Boerkamp Bouw onderscheidt zich met haar op maat gemaakte luxe overkappingen die zowel praktisch zijn als een streling voor het oog. De veranda’s, (kap)schuren, tuinkamers of een combinatie ervan realiseert Boerkamp Bouw geheel volgens uw ideeën.  Het voordeel van ‘maatwerk bouwen’ is dat onze klanten geheel vrij zijn in de materiaalkeuze en inrichting. Een kleine greep uit onze mogelijkheden is om uw veranda te voorzien van het juiste installatiewerk voor inbouwverlichting of een buitenkeuken. We bespreken graag uw wensen zodat uw onderkomen de aandacht krijgt die het verdient.

Gevelwerkzaamheden

De gevel is het eerste aanzicht van uw pand. Het is derhalve van belang dat deze er goed uit ziet. Bovendien zorgt een goed onderhouden gevel er voor dat uw stookkosten niet de pan uitrijzen. Boerkamp Bouw is een pijler op het gebied van gevelrenovatie- en onderhoud. Denk daarbij aan gevelbekleding en/of gevelbeplating. Maar ook het aanbrengen van dakramen, vervangen van kozijnen of opfrissen van de boeien behoort tot onze expertise.

Badkamers en toiletten

Het zoeken naar het perfecte interieur van de badkamer of toilet kan een aardige klus zijn. Boerkamp Bouw reikt u hierbij graag een helpende hand. Alvorens wij  uw badkamer realiseren en installeren wordt er uiteraard rekening gehouden met uw wensen, uw budget en de beschikbare ruime. Vervolgens maken we, samen met u, een schets om de mogelijkheden te bepalen. Daarna nodigen wij u uit voor een bezoek aan de showroom van de groothandel om de nodige ideeën op te doen. Deze maken wij persoonlijk aantoonbaar door middel van 3D-tekeningen. Zeker bij de badkamer en het toilet is het belangrijk dat de installatie goed verloopt. Boerkamp Bouw heeft hiervoor de expertise in huis waardoor we u kunnen garanderen dat de levensduur van uw badkamer of toilet maximaal is en weinig onderhoud vergt.

Home » Diensten